top mediu

Avantajele uleiului de argan. Cosmetice cu ulei de argan

Toate femeile îşi doresc ceea ce este mai bun pentru tenul şi pielea lor. Atunci când o femeie îşi caută o crema de zi, o crema de noapte, un demachiant sau orice alt produs cosmetic, se orientează către cosmeticele naturale, certificate, deoarece, în zilele noastre, se pune foarte mare accent pe termenul organic. Este adevărat că produsele cosmetice pe baza de plante sunt superior calitative celor care au în compoziţia lor substanţe chimice, dăunătoare. Însă, nu toate cosmeticele organice sunt cu adevărat organice. De aceea, este bine să citim cu atenţie lista de ingrediente, să vedem pentru ce tip de ten se potriveşte un anumit produs cosmetic, să verificăm distribuitorul, etc.

Dacă şi tu ai auzit de numeroasele avantaje ale uleiului de argan, orientează-te către cosmeticele cu ulei de argan. Sunt eficiente, sunt delicate, se adaptează perfect oricărui tip de ten şi nu au efecte negative asupra sănătăţii pielii tale.

12743659_1687894144827226_409176224951296396_n

Uleiul de argan sau aurul marocan este unul dintre cele mai scumpe şi mai rare uleiuri din lume. Uleiul de argan este extras prin presare din fructul arborelui Argania spinoasă, şi această doar într-o singură zona a lumii – în partea de sud-vest a Marocului. Acesta reduce producţia de ulei şi creşte preţul acestuia.

Uleiul de argan conţine o cantitate de de două ori mai mare de antioxidanţi decât uleiul de măsline utilizat în mod obişnuit. Acesta are un procent ridicat de acizi graşi nesăturaţi, vitamina E, scualen şi alte substanţe cosmetice şi nutritive importante care protejează pielea împotriva deteriorării.
După utilizare, pielea devine revigorată, hidratata, destinsă şi ridurile sunt reduse.

Uleiul de argan se regăseşte în numeroase produse cosmetice, chiar şi în cele pentru îngrijirea părului. Acesta îmbunătăţeşte structura părului, regenerând, în special în zona vârfurilor despicate.

În oferta Ryor vei regăsi cosmetice cu ulei de argan, de la balsam de buze, la crema de noapte, crema antirid, crema nutritivă pentru ten uscat sau crema de zi hidratantă şi antiaging. De asemenea, poţi achiziţiona ulei de argan biologic 100% natural.

Nu exista comentarii momentan

Lasă un răspuns