top mediu

Istoria firmei RYOR

Firma Ryor a fost înființată în anul 1991 de către Eva Štěpánková. Piatra de temelie a companiei este legată de personalitatea puternică a fondatoarei sale.

Eva Štěpánková s-a născut în anul 1945 și a absolvit Institutul de Tehnologie Chimică din Praga.
În primii patru ani după absolvire, a lucrat în diferite ramuri ale chimiei iar din anul 1971,eva-2 la Institutul de Cosmetică Medicală, unde s-a specializat în direcția producerii și conceperii produselor cosmetice.

În 1991 s-a decis să inființeze propria firmă în care să-și valorifice ideile și concepția proprie în domeniul în care a activat până în acel moment.
În acea perioadă, în Republica Cehă au început să apară școli speciale pentru domeniul cosmetic și multe saloane de înfrumusețare. Acesta este motivul pentru care Ryor s-a orientat la început pentru crearea de produse pentru profesioniști, iar produsele de retail au apărut un an mai târziu.

Treptat, compania a crescut, ajungând să aibă 80 de angajati și peste 200 de produse, din care 120 pentru uz personal și 80 de produse pentru saloane cosmetice profesionale.

Acum câțiva ani, compania a lansat și o serie de produse complementare, cum ar fi alimentația nativă (produse fără tratament termic sau chimic), Elixirul vieții, precum și o serie de ceaiuri speciale pentru detoxifierea organismului. Acestea fac parte integrantă din complexul de îngrijire a pielii și de remodelare corporală.

Producția
În anul 1997 a fost deschisă o unitate de producție modernă, unde se produc și se distribuie toate produsele Ryor. Acolo sunt concentrate toate activitățile legate de concepția,producția și distribuția acestora. Aproape 3.000 mp îndeplinesc toate cerințele impuse produselor cosmetice și asigură un fond confortabil și profesionist pentru companie.

Export
Compania RYOR este prezentă și s-a extins de asemenea și pe piețele din străinătate. Printre beneficiarii produselor RYOR se numără partenerii noștri din: Germania, Grecia, Olanda, Spania, Finlanda, Norvegia, Marea Britanie, Irlanda, SUA, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Ucraina, Bulgaria,Taiwan și altele.

Aprecieri. Prezent și Viitor

În peste 20 de ani ai existenței sale,compania devenit sinonim cu o combinație de două cuvinte – femeie de afaceri! Eva Stepankova nu numai detine si administreaza societatea, dar este, de asemenea, inima și sufletul ei. Ea a insuflat valorile în care a crezut și a identificat-o cu propria ei viață privată.

De-a lungul anilor, produsele RYOR au obținut multe premii și diplome atât pe plan intern cât și internațional. Lista acestora ar necesita pentru enumerare un spațiu important.
În acest an au fost introduse mai multe produse noi, de exemplu, Serum calmant pentru pori dilatati, Baza pentru make-up, (pe care compania o poate include deja printre favoritele clienților săi), Cremă antiroșeață și capilare mărite(cu probiotice) . Și să nu uităm de gama de produse pentru bronzare Sun Care.

De curând, au fost lansate o serie de produse ale căror ingrediente active se înscriu cu succes pe linia tendințelor globale, la nivel mondial. Enumerăm aici Serumul activ pentru zona ochilor cu Matrixyl, Crema de umplere a ridurilor.

Din categoria produselor de LUX, amintim pe cele care fac parte din gamele ”Argan & Gold ”( argan și aur), și ”Caviar Care” (produse cu caviar).
RYOR se străduiește permanent să ofere cele mai bune opțiuni și în îngrijirea corporală , conform principiului care spune că,” un client mulțumit este cea mai bună reclamă”.
Compania RYOR pregătește și pentru viitor alte hit-uri la nivel global. Dar să lăsăm ca toate acestea să vină la timpul potrivit.

Surprize plăcute!

Nu exista comentarii momentan

Lasă un răspuns