top mediu

Lavanda si beneficiile ei. Cosmetice cu lavanda

Îţi place mirosul de levănţică? Îţi plac parfumurile cu miros de levănţică sau loţiunile de corp ce au în compoziţia lor parfum de levănţică? În ofertele Ryor.ro vei găsi produse cosmetice cu lavandă, care te vor cuceri, te vor pune în valoare şi te vor determina să le foloseşti pe termen lung, nu doar pentru mirosul lor extraordinar, ci şi pentru rezultatele care te vor bucură, încă de la primele utilizări.

Produsele fitoterapeutice din levãnticã au acţiune calmantã, diureticã, colereticã, antisepticã şi cicatrizantã. Uleiul volatil delevãnticã are proprietatea de a normaliza funcţia cardiacã, moderând excitabilitatea unor receptori interni.

Lavender bouquet for herbal medicine

Lavender bouquet for herbal medicine

Uleiul de lavandă este recomandat în cazurile de acnee, dermatite şi neurodermatite.

Cosmeticele cu ulei esenţial de lavandă au rol în restructurarea celulară, în lupta cu ridurile, celulita sau vergeturile. Lavandă a fost folosită încă de pe vremea Romei antice pentru proprietăţile sale antiseptice şi antibacteriene şi are , de asemenea, abilităţi de regenerare.

Linia de cosmetice cu lavandă propusă de Ryor este potrivită pentru relaxare şi calmare în situaţii de zi cu zi.

Magazinul de cosmetice de calitate Ryor.ro va aşteaptă cu produse cosmetice dintre cele mai variate, iar referitor la cele cu ulei esenţial de lavandă, veţi putea achiziţiona crema hidratantă cu lavandă, crema pentru mâini cu lavandă, gel de dus cu levănţică, loţiune de corp cu levănţică.

Va asigurăm de calitatea produselor noastre cosmetice şi de eficientă lor pe termen scurt.

Nu exista comentarii momentan

Lasă un răspuns